Google asiantuntijayritys

SEM Finland Oy on Tamperelainen yritys, joka tarjoaa monipuolisia internetpalveluita, kuten hakukoneoptimointia, verkkosivustojen modernia digimarkkinointia, web-analytiikkaa, verkkokauppojen kehitystä ja koodausta.

Google osaamista ja koodia

Yritys on erikoistunut erityisesti Google hakukoneeseen ja sen algoritmeihin, ja heidän asiantuntijansa ovat erittäin perehtyneitä hakukoneoptimoinnin eri tekniikoihin ja käytäntöihin.

Yrityksen ammattitaitoinen henkilökunta hallitsee useita koodauskieliä, kuten C#, JavaScript, HTML ja PHP, mikä mahdollistaa monipuoliset verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehitysprojektit.

SEM Finland Oy on asiakaslähtöinen yritys, joka ymmärtää pienyritysten tarpeita ja tavoitteita. He tarjoavat henkilökohtaista ja laadukasta palvelua asiakkailleen, ja heidän tavoitteenaan on auttaa asiakkaitaan menestymään verkossa.

Google osaaminen

Asiantuntijoillamme on laaja osaaminen Google-hakukoneesta ja sen toiminnasta. He voivat auttaa verkkosivustojen ja verkkokauppojen omistajia kehittämään strategioita, jotka parantavat sivustojen sijoituksia Googlen hakutuloksissa ja lisäävät näkyvyyttä.

Web-analytiikka (GA4)

Asiantuntijoillamme pitkä kokemus web-analytiikan alalla. He käyttävät Google Analytics 4 -työkalua keräämään dataa verkkosivustojen käyttäjistä ja käyttäytymisestä. Datan avulla he voivat antaa suosituksia, jotka auttavat asiakkaita parantamaan verkkosivujensa myyntiä ja käyttökokemusta.

Web standardit

Asiantuntijoillamme on osaaminen standardien käytöstä verkkosivustoilla. He voivat auttaa asiakkaita käyttämään esimerkiksi tuoteschemoja ja muita standardeja, jotka auttavat parantamaan sivustojen hakukoneystävällisyyttä.

Verkkoalustat & koodaus

Experteillämme on osaamista verkkosivusto- ja verkkokauppa-alustoista sekä eri koodikielten käytöstä, kuten C#, JavaScript, HTML ja PHP. He voivat auttaa asiakkaita suunnittelemaan ja kehittämään verkkosivustoja ja verkkokauppoja.

Katsotaanko sivustosi kuntoon?

Asiantuntijat

Jarkko

Hakukoneoptimointi, Google asiantuntija.

Jussi

Marketing Head

Antti

Hakukoneoptimointi, Google asiantuntija.

Shopping Cart